Hallbarhetsmassa_9_november.jpg

FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer

9/11 Årlig mässa där du är en del av ett smörgåsbord med fokus på affärsnytta och den faktiska förflyttningen

En förmiddag med fokus på affärsnytta och den faktiska förflyttningen

Inom konceptet FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer genomförs en årlig mässa/utställning för att få en nulägesbild och för att identifiera kommande utmaningar och möjligheter till affärsutveckling kopplat till social-, klimatmässig- och ekonomisk hållbarhet.

Vid detta tillfälle blickar vi även framåt och ökar vår kunskap för att kunna växla upp ytterligare. Tillväxt Syd korar även årets Framtidssäkrare vid detta tillfälle. Arrangeras av Ystads kommun och Tillväxt Syd med stöd av Region Skåne.

Möt Gustav Stenbeck

Gustav har ett förflutet som hållbarhetschef åt Petter Stordalens Nordic Choice Hotels, numera Strawberry och blev under tiden där utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Idag är han affärsängel och företagsledare och ägnar all sin tid och sina resurser till att arbeta där hållbarhet och affärer möts.

Var en del av ett gediget smörgåsbord

Om tidigare drivkraft varit växande kundgrupp tittar man nu på växande hållbarhetsutmaningar. Vilka är utmaningarna och var ska jag som företagare lägga krutet för affärsutvecklingen framåt? På plats finns lokala företag och organisationer som visualiserar affärsnyttan kopplat till social-, miljömässig-, och ekonomiskt hållbar affärsutveckling.
Tillsammans med dig skapas ett gediget smörgåsbord med fokus på exponentiella affärer och lösningar som har en påverkan på många människor på kort sikt.

Vi korar årets Framtidssäkare

Årets Framtidssäkrare ges till ett företag som skapar förutsättningar för alla oss som bor och lever i vår region att kunna överlämna till nästa generation ett samhälle där de stora miljöproblemen är lösta, utan att orsaka ökade miljö- och hälsoproblem utanför kommunens, regionens och Sveriges gränser. Priset delas ut av Tillväxt Syd med stöd av Sparbanken Syd.

  • Var? Fritiden hotell och kongress
  • När? 9/11 kl. 8.30-12.00

Säkra din plats via anmälningslänken

Läs mer om programmet på ystad.se/ystadmodellen

Publicerad 2023-09-28, Uppdaterad 2023-11-13