Naringslivsfrukost_5_februari_bild_Ystads_kommun_(7).JPG

Livesänd Näringslivsfrukost

Tisdagen den 15 februari var det dags för en livesänd näringslivsfrukost

Allt kan hända i direktsändning

Idag var det dags för Ystads näringslivsfrukost och som du vet så kan allt hända när det är live. Det är också det som gör att man är lite extra nervös inför en sådan sändning.

Klockan 8.00 på Ystads Youtube kanal kunde man följa frukosten och Johan Österberg började med att hälsa välkommen till morgonens första gäster Gabriella Westheim och Jörgen Nilsson för att höra mer om den trygghetsmätning som gjorts och om hur de arbetar för säkerhet och trygghet sett ur ett näringslivsperspektiv.

Därefter tog Anders Nilsson, Ystad Saltsjöbad och Johan Sandberg, Sparbanken Syd över platserna i soffan för att berätta om ett nytt företagsinitiativ som de identifierat efter deltagandet i Backåkra Summit 2021.

Lars Larsson, Företagarna Ystad befann sig i Sydafrika och agerade flygande reporter, han intervjuade Mats på Dücker Corrpal som även han befann sig i Sydafrika med arbetet.

Vi fick även lyssna på intervjuer med Bravida och Postnord, två av de verksamheter som nyligen etablerat sig på Öja Verksamhetsområde.

I Studion var även Daniel Müllern på plats för att laga lite god och nyttig mat och för att prata nutid och framtid inom restaurangyrket både generellt och företagarmässigt. 

Sist i programmet fick vi alla möjlighet att provsmaka Dannes goda mat - en toppenavslutning på en fantastisk morgon. Stort TACK till alla som tittade och alla som gjorde sändningen möjlig.

Missade du sändingen?

Ingen fara, du kan se den i efterhand på Ystads kommuns Youtube kanal.

Frukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna Ystad i samarbete med Radio Active och Ystads Allehanda.

Publicerad 2022-02-10, Uppdaterad 2022-02-15