_Bl6X39A.jpg

Näringslivsfrukost

7 september är det dags för Ystads Näringslivsfrukost i samband med att Ystad Summit öppnar

Näringslivsfrukost den 7 september

Ystads Näringslivsfrukost arrangeras i samband med att Ystad Summit öppnar den 7 september. Klockan 07.30 blir det frukost och nätverkande på plats i Bollen i Fritidsparken på Ystad Summits parkscen, därefter följer ett gediget program som avslutas kl 09.30.

Programmet planeras att sändas i efterhand på Ystads kommuns YouTube kanal för dem som inte har möjligheten att närvara på plats.

Näringslivsfrukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna Ystad i samarbete med Radio Active och Ystads Allehanda.

Säkra din plats på Näringslivsfrukosten via anmälningslänken.

 

Programmet

7.30 Frukost och nätverkande

8.00 Ystad Summit öppnas. Bengtåke Wahlgren, Operativ Chef Ystad Summit, Pia Jönsson Rajgård, interims-vd för Visit Skåne och Ordförande Y-event samt Anneli Hulthén, Landshövding Skåne Län och Paula Nilsson, kommunstyrelsens ordförande hälsar välkomna och håller invigningstal

8.15 Ystad Summit öppnas. Bengtåke Wahlgren, Operativ Chef Ystad Summit, Pia Jönsson Rajgård, interims-vd för Visit Skåne och Ordförande Y-event samt Anneli Hulthén, Landshövding Skåne Län samt Paula Nilsson, Kommunstyrelsens ordförande hälsar välkomna och håller invigningstal

8.20 Johan Österberg, Marknad och Näringslivschef samt Lars Larsson, ordförande Företagarna Ystad intar scenen och rollen som samtalsledare. På scenen möter du representanter för lobbyarbetet med E:65, företagare som är engagerade i stadsutvecklingsprojektet Hjärtat i Ystad och du får även en inblick i hur välgörenhetsprojektet Gott Liv fortgår.

Bland deltagarna i programmet hittar du bland annat Henrietta Hansson och Clara Sundelius, Sparbanken Syd och Anders Nilsson och Johanna Dahlsjö, Ystad Saltsjöbad och ESS Group. De berättar hur välgörenhetsprojektet Gott Liv startade och hur man idag skapar förutsättningar för samverkan mellan idéburen verksamhet, samhällsaktörer och företag för ett social-, klimatmässig- och ekonomiskt hållbart samhälle. Några av näringsidkarna som är med i stadsutvecklingsprojektet Hjärtat i Ystad finns på plats på scenen för att berätta om arbetet tillsammans med representanter från Ystads kommun och Ystad i Centrum, initiativtagare till projektet. Sist ut i programmet bygger vi broar mellan kulturen och näringslivet när Sara Chaanhing Kennedy och Lars Schilken, Ystad Stadsteater tar plats på scen.

Ystad Summit är en öppen arena för alla, vilket innebär att alla är välkomna att närvara under Ystads Näringslivsfrukost program. Varmt välkommen!

 

Företagarna Ystad bjuder in till nätverksmingel!

I direkt anslutning till Näringslivsfrukosten den 7/9, som inviger årets Ystad Summit, arrangerar Företagarna ett nätverksmingel där kontakter kommer knytas och nya affärsmöjligheter skapas. Kl 9.45-10.15 kommer du dessutom från scenen, se och höra några av företagen i Ystad, som berättar en snabbversion om sin resa, vad som driver dem och vart de är på väg. Vi ses i vimlet!

Publicerad 2023-08-18, Uppdaterad 2023-09-04