l1kg5vaA.jpg

Ystad Summit

Ystad Summit en mötesplats för alla med ett stort utbud av seminarier, mötestorg och panelsamtal kring frågor som berör oss alla, nu och i framtiden

Vi ses på Ystad Summit 7-8 september

7-8 september kan du delta i ett stort utbud av kostnadsfria föreläsningar, seminarier och panelsamtal här i Ystad. Ystad Summit är en politiskt oberoende arena som tar vid där Almedalen slutar. En ny mötesplats för frågor som berör oss alla, nu och i framtiden.

Ystads kommun stödjer Ystad Summit, en inkluderande och tillgänglig arena för alla.

Programmet hittar du på ystadsummit.se

Var hittar du oss i programpunkterna?

  • Ystads Näringslivsfrukost arrangeras den 7 september. Vill du vara med på frukost och nätverkande kl. 7.30 så anmäler dig dig via länken. Klockan 8 invigs Ystad Summit och därefter kör vi igång med ett fullspäckat program där alla är välkomna att delta.

Vi kommer självklart att närvara på ett flertal av arrangemangen och såklart delta på efterföljande mingel den 7:e kl. 17.00. Under fredagen samlas tjänstepersoner och näringslivsansvariga i Skåne när Region Skåne bjudit in till "Regionen flyttar ut" hos oss på Gamla Rådhuset. I samband med mötet kommer deltagarna som kommer till mötet såklart att besöka seminarier och panelsamtal.

Publicerad 2023-08-16, Uppdaterad 2023-08-18