Årsredovisning

Ett genomgående tema inom hela vår verksamhet är att ständigt jobba med att framtidssäkra och underhålla den infrastruktur vi har. Det är viktigt att blicka framåt och vi ser oss som en viktig aktör i allt vad framtiden kan bära med sig.

VD har ordet

Januarisol och gnistrande kyla blandas med dis och regn i snabba växlingar. Dags för reflektion, dags för tillbakablick. Det första jag tänker på när jag ser tillbaka på året som gått och vad som är unikt för 2020, är att det är ett år präglat av pandemin. Jag är otroligt stolt över medarbetarna på Ystad Energi och det som har åstadkommits med konstant ändrade förutsättningar men med bibehållen positiv attityd och resultat. Jag vill rikta ett stort tack till kollegorna på Ystad Energi som alla har gjort sitt yttersta och det är tack vare dessa goda insatser som gör att vi lyckats genomföra planerade projekt och arbeten - trots restriktioner och ändrat arbetssätt.

År 2020 kan läggas till handlingarna med ett resultat över budgeterad nivå och med fokuserat arbete har vi visat våra kunder vad vi kan erbjuda. Som det lokala energibolaget ger vi energi och infrastruktur till Ystad med omnejd samt tryggar att pengarna stannar i kommunen. Mer om året som gått finner du i vår årsredovisning nedan, trevlig läsning.

Hälsningar, Jessica Fredson VD

 

Årsredovisning 2020 >>
Årsredovisning 2019 >>
Årsredovisning 2018 >>
Årsredovisning 2017 >>

Publicerad 2021-06-26, Uppdaterad 2022-04-25