Anmäl lovaktiviteter

Här anmäler du er förening, klubb, verksamhet eller ert företag som erbjuder gratis lovaktiviteter för barn och unga i Ystads kommun.

Inför skolloven marknadsför Ystads kommun de aktiviteter som föreningar, klubbar, verksamheter  erbjuder barn och unga i Ystads kommun. För att få aktiviteterna publicerade i vårt program på ystad.se/lov behöver ni fylla i nedanstående formulär. Det finns också möjlighet att ansöka om medel för att finasiera aktiviteten. 

  • Anger du 0 kr i fältet "Arrangörens kostnad för aktiviteten" förutsätter vi att aktiviteten genomförs oavsett och utan beviljade medel från kommunen. Då fungerar detta formulär som en garanti för att er aktivitet marknadsförs även av kommunen (er egen marknadsföring är också viktig) samt att den publiceras i vårt digitala lovprogram på ystad.se/lov. Du kan anmäla evenemang ända fram till arbetsdagen innan lovets början, även om det så klart innebär att aktiviteten inte marknadsförs i lika stor utsträckning som om du lämnar anmälan enligt deadline.
  • Anger du ett faktiskt belopp i fältet "Arrangörens kostnad för aktiviteten" förutsätter vi att du ansöker om medel för att genomföra aktiviteten. Besked om beviljade medel alternativt avslag kommer du att få via de kontaktuppgifter du anger i formuläret nedan.
  • Kommer du att genomföra aktiviteten även om medel ej beviljas? Vänligen meddela oss i samband med att du får besked.
  • Sista datum för anmälan till höstlovsaktiviteter: 3 oktober.

 

Övriga instruktioner

  • Har du flera olika aktiviteter måste du fylla i formuläret en gång per aktivitet.
  • Har du samma aktivitet som arrangeras under flera dagar, så fyller du i formuläret en (1) gång. Se fältet för datumangivelse nedan.
  • Vänder ni er till en specifik åldersgrupp (Exempel: 'barn födda 2006 eller senare', eller 'barn i åk 2-3'), så ange detta under "Beskrivning av aktiviteten", förutom att välja de generella åldersgrupperna. Det går bra att registrera aktiviteter även för gymnasieungdomar, men medel kan endast beviljas för åldersgruppen 6-15 år.
  • De aktiviteter som publiceras i programmet ska vara gratis för barn och unga att vara med på.
  • Vill du ha med en bild i programmet, så mejla den separat till Anna Jensen. Bildstorlek: max 1 Mb.

Publicerad 2018-04-03, Uppdaterad 2018-09-03

Kontakt

Alexandra Hansson 
folkhälsostrateg
alexandra.hansson@ystad.se

Alexander Strömberg
vikarierande fritidskonsulent
alexander.stromberg@ystad.se

Anna Jensen
kommunikatör
anna.e.jensen@ystad.se