Allsång och musikquiz i Norra Promenaden

Den 11 och 18 juli = allsång! Den 2 juli och 13 augusti - musikquiz!

Allsången är ett årligen återkommande sommarevenemang i Ystad.
Under två julikvällar underhåller Emma & MIDAS med gästartister, lokalt såväl som nationellt kända.
Även unga, lokala talanger fick chansen att visa upp sina musikaliska sidor.
Allsången hålls på Norra Promenadens scen och är gratis. Bänkar finns på plats men du får gärna också ta med egen stol.

11 juli - Emelie Torstensson

Emelie Torstensson är en erfaren solist som imponerar med sin genreövergripande repertoar och humoristiska liveframträdanden.
Hon har sjungit med och bakom Sveriges mest folkkära artister, hörts i både radio, film och TV - då hon i 20 år frilansade som solist i olika sammanhang. 

Hennes debut-EP släpptes hösten 2023, nu är det Emelies tur att kliva in i rampljuset genom att satsa på en solokarriär som countryartist!

Bild: Johan Stjerneus

18 juli - Simon Andersson

Simon Andersson är ett musikaliskt kraftpaket och en prisbelönt artist. Med musikinfluenser som sträcker sig från rock’n’rollens tidiga dagar till den samtida musikscenen, är han en mycket begåvad låtskrivare och producent från Malmö. Efter examen från musikproducentprogrammet på Malmö Musikhögskola satsade Simon allt på en professionell karriär. Detta ledde till att han 2013 - gick av Fonda teaterscen i Hollywood som vinnare av ”Årets bästa låt”. Vinsten gick inte obemärkt förbi och Simon uppträdde snart live på amerikansk TV, slog topp 80 på Music Rows Break-out Chart och deltog på CMA Festival två år i rad.
Simons musikaliska bakgrund och instrumentala färdigheter lägger en solid grund för en musikresa som precis har börjat.

Musikquiz med Big Blowin Band!

Den 2 juli och 13 augusti på Norra Promenadens scen. Med livemusik utmanas du på ett klurigt musikquiz- missa inte denna roliga tillställning! Upplägget är likt allsångens, är gratis och du får gärna ta med egen stol - med det finns bänkar utplacerade.
Ta med en vän och utmana eller samarbeta på detta roliga quiz!

Publicerad 2021-01-10, Uppdaterad 2024-05-23