Allsång och musikquiz i Norra Promenaden

🎤🎼🌳

Under två julikvällar underhåller Emma & MIDAS med gästartister, lokalt såväl som nationellt kända.
Även unga, lokala talanger får chansen att visa upp sina musikaliska sidor.
Allsången hålls på Norra Promenadens scen och är gratis. Bänkar finns på plats men du får gärna också ta med egen stol.

13 juli kl. 19.00 - Linda Varg
Linda är dalkullan som blev popartist. Känd från gruppen Supernatural och sedan som finalist i Idol 2010. Efter detta fick hon skivkontrakt med Sony Music. Hennes cv inkluderar Rolling Stone Magazine India, Earmilk, Atwood Magazine och hennes låt "Like a boss" spelades på iHeart Radios indiestation.
Idag är Linda en soloartist med ett stark eget uttryck - och röst därefter. 

20 juli kl. 19.00 - Andreas Eldeen
Andreas Eldeen är artisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Med tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats, sitt sound och sin publik. Han har gjort roller i b la The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Wermland Opera och Slagthuset i Malmö och haft ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titelrollen i Jekyll & Hyde. Förra året var Andreas aktuell i Så som i himmelen på Malmö Opera.

Andreas_6.jpg    image00002.jpg

Nytt för i år - musikquiz med Hemvärnets Musikkår!

Den 28 juni och 9 augusti bjuder Hemvärnets Musikkår på musikquiz i Norra Promenaden.
Är du en hejare på musik-kuriosa och/eller kanske en quizälskare? Eller kanske gillar du bara livemusik och kan bidra med musikglädje på det sättet!
Oavsett så är musikquiz med Hemvärnet något som kan locka ung som gammal. Quizzet ges i ungefär samma format som allsången, ta gärna med egen stol - och njut av livemusik med kluriga frågor! Musikquizzet är, liksom allsången, helt gratis.

Datum: 28 juni och 9 augusti
Tid: kl. 19.00
Plats: Norra Promenaden

HemvarnetsMusikkar2023.jpg

Publicerad 2021-01-10, Uppdaterad 2023-05-22