Fritid LSS & SoL

Här hittar du vårt aktivitetsblad som innehåller aktiviteter för personer med funktionsvariation med LSS- och SoL beslut i Ystad kommun.

Inom kommunens verksamhet erbjuds fritidsaktiviteter för personer med funktionsvariation. Det är viktigt med en meningsfull fritid där tillgängliga aktiviteter och rekreationsinsatser finns.

Aktivitetsbladet är en samlad information med aktiviteter som ett komplement till samhällets övriga utbud. Aktivitetsbladet innehåller information om mötesplatser och aktiviteter från studieförbund, föreningar och organisationer. Programmet ges ut tre gånger per år. Se länk till aktuellt aktivitetsblad i kontaktrutan.

Du kan också få aktuellt aktivitetsblad samt ytterligare information genom att kontakta Fritidsassistent Magnus Lellky. Kontaktuppgifter hittar du längst upp till höger på sidan.

Aktuellt

Detta händer just nu:

Bowlingen på O`Learys har stängt tills vi vet mer om läget gällande covid-19.

 

På grund av coronavirusets framfart kommer aktiviteter i vårt aktivitetsblad bli inställda och några skjuts framåt i förhoppning att de kan genomföras.

Vi uppdaterar efterhand när förändringar sker och ni kan även bli uppdaterade på vår Facebook sida, Fritid LSS Ystad.

Ta väl hand om er!

 

Lägerverksamheten ute i Bollerup nu i sommar är tyvärr inställd pga coronaviruset. Vi hoppas kunna genomföra det nästa år 2021.

Kropp och Knopp Loppet är framskjutet till år 2021.

Som läget är just nu kommer inget nytt aktivitetsblad göras för hösten då covid-19 fortfarande är i fokus, dock hoppas vi kunna anordna mindre aktiviteter för ett maxantal deltagare/gång.

 

Publicerad 2014-01-09, Uppdaterad 2020-10-27

Kontakt

Magnus Lellky
Fritidsassistent
0766 - 074 724

Adress:
Missunnavägen 9
271 80 Ystad

Aktivitetsbladet

Inget nytt aktivitetsblad för hösten 2020 pga covid-19.

Lägerverksamhet 2020

INSTÄLLT!