Ystad-banner-jobb-ring-1000px.jpg

Bemanningen utbildningsförvaltningen

Bemanningen är utbildningsförvaltningens centrala vikarieenhet

Bemanningen

All vikariebemanning på kommunala förskolor, grundskolor, fritidshem och gymnasium i Ystad sker via Bemanningen utbildningsförvaltningen. Vikariebanken består av tillsvidareanställd personal och timanställda.

Bemanningens uppdrag är att snabbt kunna placera ut vikarier när ordinarie personal får akut frånvaro, men även att vara behjälpliga vid längre vikariat.

Bemanningskontoret är öppet vardagar 6.30-15.00

För personlig kontakt, boka in ett besök via:

0411-57 77 80
bemanningenkou@ystad.se

 

Sommarjobb

Bemanningen UTB rekryterar inte vikarier för endast sommarjobb.

De behov som kommer in på fritidshem och förskolor över sommaren (och övriga lov), erbjuds vikarier som är tillsvidareanställda i Bemanningen UTB eller etablerade timvikarier som är kända för enheterna.

Bemanningens behov av nya vikarier brukar öka efter sommaren, i augusti-september.

 

Vill du arbeta som timvikarie i Bemanningen?

Är du utbildad barnskötare, elevassistent, förskollärare, fritidslärare, lärare grundskolan/gymnasiet eller har utbildning i enstaka ämnen? Har du arbetslivserfarenhet från skola/barnomsorg?

Välkommen att ansöka om att arbeta som timvikarie i Bemanningen utbildningsförvaltningen. Som timvikarie förväntas du kunna vikariera med kort varsel och du blir bokad med SMS utifrån hur du lagt in din tillgängliga tid i vårt bokningsprogram.
Du ska vara engagerad, social, initiativrik, ansvarsfull, flexibel och öppen för att kunna arbeta på olika enheter med skiftande uppdrag. Du brinner för lärande i olika åldrar och har lätt för att kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Om behov av dina kvalifikationer finns, hör vi av oss till dig och bokar en tid för intervju. Vid intervjun ska du visa upp utdraget ur polisens belastningsregister, utbildningsbevis och eventuella arbetsgivarintyg.

Det är behoven från våra enheter som styr hur många timvikarier vi behöver i vår bank. Behoven kan växla mycket under året och ändra sig snabbt. Rekrytering av timvikarier sker under hela året men behoven ökar i samband med terminsstarter.

Under ansökan ska du bifoga ett CV och ett personligt brev, helst i pdf-format.

OBS! Under vecka 26-31 hanteras inga ansökningar på grund av semestrar. Det innebär att det kan dröja innan du får svar från oss.

Ansök via vår e-tjänst nedan:

 

Utdrag ur polisens belastningsregister

För arbete inom skola/barnomsorg måste du visa upp ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister. Detta kan du beställa till din digitala brevlåda, det kommer oftast inom ett dygn. Har du ingen digital brevlåda väljer du att få det via brev, det kan då ta upp till två veckor.

Registerutdraget kan återanvändas under hela sin giltighetstid (1 år från utfärdandedatum).

Det är kostnadsfritt att begära ett registerutdrag.

Publicerad 2022-08-21, Uppdaterad 2024-06-28