Måltidens dag
Publicerad: 2019-10-22 11:30
I torsdags, den 17/10, firade vi måltidens dag och på menyn stod det;
Varmrätt: Varmrökt lax från Kåseberga med kall dillsås,potatis,rostade rödbetor och kokta ärtor.
![En tgul tallrik med bl.a lax En tgul tallrik med bl.a lax](/contentassets/0d64e4e28b574a728b4f470eb5b4be75/maltidens_dag.jpg)
Efterrätt: Vaniljpannacotta med hallonsås.
![Glasskålar med Pannacotta Glasskålar med Pannacotta](/contentassets/0d64e4e28b574a728b4f470eb5b4be75/maltidens_dag2.jpg)
Måltiden avnjöts under trevliga konversationer och hög stämning.
![Personer vid ett uppdukat långbord. Personer vid ett uppdukat långbord.](/contentassets/0d64e4e28b574a728b4f470eb5b4be75/bord2.jpg)
![Personer vid ett uppdukat långbord med grön duk. Personer vid ett uppdukat långbord med grön duk.](/contentassets/0d64e4e28b574a728b4f470eb5b4be75/maltid.jpg)
![Personer vid ett uppdukat lbord med grön duk. Personer vid ett uppdukat lbord med grön duk.](/contentassets/0d64e4e28b574a728b4f470eb5b4be75/dukat_bord.jpg)
Kategorier: